Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd.
Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd.
Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd.
babaganus

Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd.

Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd., yaiku perusahaan induk saham gabungan karo sawetara anak perusahaan / pabrik minangka kabeh klompok perusahaan.Saiki produk wis didol menyang luwih saka 100 negara lan wilayah, lan duwe kinerja apik lan reputasi apik.

maca liyane babagan kita

produk kita

Mangga ninggalake kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam

hubungi kita dina iki
  • warta perusahaan

    Panduan Pemula...

    Pandhuan Pamula: Kabeh babagan tembok LED Apa tembok LED?Kepiye cara kerja tembok LED?Kanggo apa tembok LED digunakake?Jinis tembok LED Kepiye tembok LED beda karo papan reklame lan ...
    ndeleng liyane
    Beginners Guide: Everything about LED wall
  • warta perusahaan

    Pandhuan Ultimate &...

    [Pandhuan Ultimate] Kabeh Babagan Nggawe Billboard Digital Apa Iklan Billboard Digital?Bedane Papan Reklame Tradisional lan Papan Reklame Digital Apa Manfaate...
    ndeleng liyane
    Ultimate Guide– Everything About Putting up a Digital Billboard
  • warta perusahaan

    Pengembangan T...

    Tren Pangembangan Tampilan Pitch Cilik Tembung Kunci 1: COB.Tembung kunci 2: LED mikro.Tembung kunci 3: Gawe serep kaping pindho.Tembung kunci 4: Visualisasi.Tembung kunci 5: Terobosan anyar ing teknologi.Tembung kunci 6: Ekspansi...
    ndeleng liyane
    Development Trend of Small Pitch Display
  • Chipone Logo
  • HONGSHENG LOGO
  • Colorlight Logo
  • Cree Logo
  • Logo
  • Kinglight Logo
  • Linsn Logo
  • Nichia Logo
  • VDWALL Logo
  • Novastar Logo
  • Madrix Logo
  • Mooncell Logo
  • DAHUA Logo
  • MW LOGO
  • SAMSUNG Logo
  • Chuanglian Logo
  • Rong dian Logo
  • G-energy Logo
  • HUAWEI Logo
  • LG Logo
  • MACROBLOCK LOGO
  • Nationstar LOGO