Tampilan LED GOB

Katrangan singkat:

GOB Pambuka

GOB minangka singkatan saka Glue On Board, Iku teknologi enkapsulasi anyar saka modul tampilan LED.sing nggunakake bahan transparan sing paling maju kanggo ngemas substrat lan unit kemasan LED kanggo mbentuk perlindungan sing efektif.Materi iki ora mung nduweni kinerja transparan super dhuwur, nanging uga nduweni konduktivitas termal super.Teknologi iki bisa ngatasi masalah perlindungan lampu LED.Produk GOB nggunakake bahan lem transparan sing dikembangake dhewe kanggo mbungkus substrat lan unit kemasan LED saka perlindungan sing efektif.Teknologi GOB nggawe layar tampilan LED dadi kena, tahan kelembapan, tahan bledug, tahan benturan lan anti tabrakan.Sampeyan bisa kanggo tampilan LED nggunakake macem-macem lingkungan atos.

Tampilan LED jarak cilik GOB bisa dicocogake kanggo lingkungan sing angel, nyadari karakteristik tahan kelembapan, anti banyu, tahan bledug, tahan dampak, tahan UV, lsp. Produk tampilan GOB umume umure 72 jam sadurunge produk kasebut dirakit, lan lampu dites.Sawise pour, tuwa kanggo liyane 24 jam, reconfirm kualitas produk.


Detail Produk

Tag produk

9
12
10
11

Kaluwihan

1. Desain klasik lan teknologi alam, kualitas dipercaya lan kinerja apik.
2. Seamless nyambungake tech., layar flatness kesalahan <0.1mm.
3. Topeng paten, ngilangi bintik-bintik peteng, ningkatake konsistensi lan sudut pandang.
4. Kontras dhuwur, skala abu-abu becik, nampilake gambar sing paling nyata.
5. Ndhukung padhange lan werna mbenerake kabeh layar.
6. Beban daya lan setelan parameter sing cocog, nggawe layar ing kondisi kerja sing paling apik,malih, furthest alon mudhun padhange lan abang werna.

Aplikasi

Digunakake kanggo KTV, bar, tembok latar mburi panggung, tampilan iklan komersial ing toko rantai Eceran, toko merek, Toko Busana, stasiun metro, bandara, hotel, bank, supermarket, apotek, zona bebas tugas.

Spesifikasi

GOB njero ruangan SMD P2

 

Ukuran lampu

SMD1515/2121

Resolusi / mm

2

Konfigurasi piksel

RGB SMD3 in 1

Kapadhetan piksel / piksel / SQM

250000/㎡

Resolusi modul

128x64

Ukuran modul/mm

256x128

Ndeleng jarak

≥1m

Setel padhang titik siji

Bisa ditambahake

Atur warna titik tunggal

Bisa ditambahake

Padhang imbangan putih

> 800cd/㎡

Suhu warna

6500K-9500K

Sudut tampilan horisontal

160 (derajat)

Sudut tampilan vertikal

160 (derajat)

Sinyal Proses bit

10 utawa 14 dicokot

Proses werna abu-abu

1024x1024x1024 16834x16834x16834 65536x65536x65536

Kontrol jarak

Kabel Internet: 100m, serat multimode: 500m, serat monomode: 5km

Mode nyopir

Arus nyopir konstan

Mode mindhai

1/32

Rate pigura

50-60Hz

Frekuensi refresh

> 3840Hz

Mode kontrol

Komputer sinkron

Jarak sing diatur padhange

Manual, operasi otomatis, langkah-kurang terus diatur

255 langkah.Ora mundhut abu-abu

Saka titik kontrol

<1/10000

Jam kerjo

≥72 jam

Tegese Wektu Antarane Gagal

> 5000 jam

Sakumur urip

100000 jam

Life-all-white (padhang padhang)

50000 jam

Kisaran suhu lingkungan

Kisaran suhu operasi: -20-45 ℃ Nyimpen sawetara suhu: -30-65 ℃

Daya maksimum / ㎡

<800W

Daya rata-rata / ㎡

<280W

Teknologi mriksa dhewe

Priksa dhewe titik LED, mriksa komunikasi, mriksa daya,

monitor suhu (perlu kustomisasi)

Ngawasi jarak jauh

Pengawasan lan kontrol jarak jauh, rekam potensial kesalahan,

ngirim metu pratandha bebaya kanggo operator. (perlu kustomisasi)

Lingkungan piranti lunak

Windows seri, Windows XP

jembaré titik padhang antarane pusat

Penyimpangan <3%

Keseragaman padhang

<10%

Keseragaman warna (koordinat kromatis)

± 0,003

panyuwunan sumber daya

AC85-264V(50Hz-60Hz)

Kontras

(1000:1)

Proteksi sistem

Kelembapan-bukti, bledug-bukti, pangayoman suhu dhuwur, anti-karat, anti-kobong, anti-statis, anti-geter

Kelembapan (working)

kerja: 10-95%

Kelembapan (simpen)

panyimpenan: 10-95%

Seri Tampilan LED GOB

Jarak (mm)

1,25 mm

1,53 mm

1,66 mm

1,86 mm

2 mm

2,5 mm

Tipe LED

SMD1010

SMD1010

SMD1212

SMD1515 SMD1515 SMD2121

warna

1R1G1B

1R1G1B

1R1G1B

1R1G1B

1R1G1B

1R1G1B

Ukuran modul

320*160 mm

320*160 mm

320*160 mm

320*160 mm 320*160 mm 320*160 mm
Resolusi

256*128 Titik

208*104 titik

192*96 Titik

172*86 Titik 160*80 Titik 128*64 Titik
Kapadhetan

640000 piksel/㎡

426800 piksel/㎡

360000 piksel/㎡

288700 piksel/㎡

250000 piksel / ㎡

160000 piksel / ㎡

Refresh rate

> 3840Hz

> 3840Hz

> 3840Hz

> 3840Hz > 3840Hz > 3840Hz
padhang

> 500 cd/㎡

N 500 cd/㎡

> 600 cd/㎡

> 600 cd/㎡ > 800 cd/㎡ > 800 cd/㎡
Rate pigura

50HZ-60HZ

50HZ-60HZ

50HZ-60HZ

50HZ-60HZ 50HZ-60HZ 50HZ-60HZ
Sudut pandang H:160, V:160 H:160,V:160 H:160, V:160

H:160,V:160

H:160,V:160

H:160,V:160

Ukuran kabinet

640 * 480 * 60 mm

640 * 480 * 60 mm

640 * 480 * 60 mm

640 * 480 * 60 mm 640 * 480 * 60 mm 640 * 480 * 60 mm

Resolusi

512*384 Titik

416*312 Titik

384*288 Titik

344*258 Titik

320*240 Titik

256*192 Titik

Bahan

alumunium

alumunium

alumunium

alumunium alumunium alumunium

Bobot

7,5 Kg

7,5 Kg

7,5 Kg

7,5 Kg

7,5 Kg

7,5 Kg

Tingkat IP

IP54

IP54

IP54

IP54

IP54

IP54

插入到详情页最后面

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk