Outdoor Full Color Double Taxi Roof Tampilan LED P4

Katrangan singkat:

Piranti Layar LED Cerdas lan Cerdas.

Piranti Tampilan Gerakan LED sing dipercaya.

Kinerja Banget kanthi Konsumsi Daya Sedheng.

Instalasi Gampang lan Pangopènan Cepet.

Metode Kontrol Multi-pilihan.

Desain Selaras Kasedhiya.

Desain Tipe Slim, Padhang Super Dhuwur.

Transmisi kacepetan dhuwur.

7/24 Dhukungan Teknis ing Piranti Lunak lan Perangkat Keras.


Detail Produk

Tag produk

vide

Mobilitas Ngasilake Nilai

Tampilan LED atap taksi AVOE minangka platform media seluler anyar sing bisa nampilake liputan pariwara lan warta.Beda karo media tradisional, tampilan LED atap taksi AVOE bisa ngalih pariwara kanthi cerdas miturut lokasi lan informasi lalu lintas liwat modul GPS sing dibangun.Tampilan LED gendheng taksi kabeh ana ing kontrol pusat dening operator liwat konektivitas 3G/4G nirkabel karo internet.Lan ngrampungake panjaluk tartamtu kanthi cara sing efektif biaya kanggo ngeculake iklan ing basis detik.Taxi gendheng LED Tampilan mbukak 24 jam saben dina, 365 dina saben taun.Highly cahya ing sembarang sudhut planet: hotel, bandara, stasiun sepur lan panggonan liyane saka akeh popularitas.

1

Irit energi

AVOE taxi roof tampilan LED nganggo 100W ing rata-rata, padhange luwes cerdas dening dibangun ing otomatis padhange sensor.Teknologi input daya sing tepat ngidini dioda abang lan biru didhukung kanthi voltase beda.Akibaté, AVOE taksi gendheng tampilan LED 50% kurang saka konsumsi daya tampilan LED tradisional.

2

Wireless lan remot kontrol, dhaftar play pinter

Kabeh tampilan bisa dikontrol dening siji terminal ing ponsel, komputer lan iPad.Tampilan komersial tundhuk lalu lintas lan lokasi, nalika mobil lumebu ing wilayah tartamtu karo tampilan LED gendheng taksi AVOE, komersial nuding bisa kanthi otomatis nampilake informasi.

3

Proteksi Ingress Dhuwur

Nirkabel lan remot kontrol, pinter muter dhaftar Ingress pangayoman Rating nganti 56, bebarengan karo tutup PC transparent kanggo nglindhungi dioda, AVOE taxi roof tampilan LED babar blas weatherproof lan shockproof.Modul daya sing dipasang ing paduan aluminium, panas sing digawe ing njero bisa ditindakake.Tampilan LED atap taksi AVOE uga nampilake pencegahan elektrostatik lan proteksi cahya supaya luwih awet kanggo panggunaan jangka panjang.

4

Bahan anyaman, refleksi cahya nol

5

Cahya bisa diatur adhedhasar wektu lan lingkungan sing beda kanggo nggawe konten luwih gampang diwaca.Tampilan kebungkus bahan anyaman kanggo ngasilake refleksi cahya nul.

Akses ngarep, perawatan gampang

Kabinet bisa diakses lan dilayani saka sisih nalika modul bisa diakses saka ngarep, nggawe pangopènan rampung kanthi cepet lan gampang.

1
2
taxi-top-led-display1

Desain trek, amba slidable

Tampilan LED dipasang ing mobil kanthi trek lan posisi tampilan bisa slidable kanggo nggawe tampilan luwih fleksibel lan isi luwih bisa diwaca.

Fitur produk

1. 3G / 4G High Speed ​​nransfer data

2. Die-casting Aluminium karo Ultra tipis, desain bobot entheng

3. Diatur internal kabel harnessing

4. Ndhukung lampu kilat, gambar, video lan teks

5. Gampang pangopènan & desain IP65 & tampilan sing tahan suwe

Paramèter

1 Pitch Piksel 4 mm
2 Konfigurasi piksel RGB 3-in-1
3 Kapadhetan piksel 62500 piksel/㎡
4 Ukuran Modul 320 * 160 mm
5 Resolusi Modul 80*40
6 Tegangan input modul 5V
7 Konsumsi Maks 450W
8 Konsumsi Rata-rata 150W
9 Werna Imbangan Putih 6000-15000K
10 Ukuran Frame L: 1000mm H: 360mm, W: 160mm (ngisor), 100mm (ndhuwur)
11 Ukuran Layar Net 960mm * 320mm
12 Resolusi Layar 240*80
13 padhang >5000cd/㎡
14 Kontras Kontras >8000:1
15 Sudut Pandang Horisontal 170°
16 Sudut Pandang Vertikal 160°
17 Jarak Ndeleng Optimal 5m
18 Tingkat Cacat ≤3/10000
19 warna 16777216
20 Kontrol padhang Abang, Ijo lan Biru 256 Kelas/Saben
21 Kontrol padhang 100 terus luwes, otomatis / manual
22 Frekuensi Ambalan > 60-85Hz
23 Frekuensi Scan > 1920Hz
24 Mode Pindai 1/10 scan
25 Metode Driving Arus konstan
26 sumber daya DC12V
27 Umur urip 100.000 jam
28 Sensor padhang otomatis ya wis
29 Suhu Warna 3500~12000 (Bidang Putih: 6500-12000)
30 Koordinat Imbangan Putih Sekitar X:Y=0,27:0,29
31 Mode Kontrol 3G/4G/Earthen net/WIFI/USB
32 GPS ya wis
33 Flatness lumahing layar <1 mm
34 Suhu Operating -30°~+60°
35 Kelembapan Kerja 10% -95% RH
36 Proteksi layar Anti banyu, anti karat, tahan bledug, anti statis, anti jamur
37 Pangreksan daya Kanthi over-temperatur, over-current, over-voltage proteksi
38 seragam Antarane piksel jejer: ≤5%;Antarane modul jejer: ≤3%
39 Presisi Mekanik Kerataan modul <1.5mm akurasi tambalan <1mm
40 Bobot layar 16 kg
41 GW karo paket 22 kg
6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita