Tandha LED rega gas

Katrangan singkat:

Papan tandha LED bisa mbantu stasiun bensin sukses ing rong tujuan utama:

1. Narik Pengunjung saka dalan dadi pom bensin sing dipilih.

2. Nyopir Lalu lintas saka pompa bensin menyang toko kanggo dodolan tambahan.

Ana akeh opsi tandha LED sing bisa dipilih.Apa sampeyan ana ing dalan gedhe utawa pengin gampang katon saka interstate, AVOE LED Displays bisa nambah visibilitas sampeyan.Kita duwe pangisi rega gas, toppers pompa lan papan pesen umum.

Kanthi nggunakake pratandha grosir sampeyan bisa kanthi gampang supaya pelanggan dianyari kanthi rega sing akurat.Tandha jinis iki gampang digunakake, mula luwih gampang ngganti rega bahan bakar kanthi cepet.Yen ana tawaran khusus lan promosi, padha bisa ditampilake liwat nggunakake pratandha LED kita nggawe kesan langgeng ing customer potensial.Tandha LED iki kasedhiya ing pirang-pirang ukuran.

Tandha rega gas LED katon sedina muput…lan wengi.

Iku kurang pangopènan minangka bisa.

Wong sing ngerti bakal ngerti yen sampeyan ramah lingkungan.

Sampeyan bisa nggawe selaras karo kabutuhan unik.

Tandha LED modern.


Detail Produk

Tag produk

Tandha LED Rega Gas, Tandha LED Digital Rega Gas Elektronik

1

Solusi Ganti Rega Gas Digit Superior

Saka kontrol padhange sing ora cocog nganti efisiensi energi sing unggul, AVOE ngupayakake nggawe pratandha rega gas sing paling apik.

Efisiensi LED

Amarga teknologi anyar, pratandha rega gas LED kita luwih murah lan luwih murah kanggo njaga, ora luwih cerah lan luwih suwe tinimbang lampu neon tradisional, supaya sampeyan bisa ndeleng bisnis sampeyan saka mil, awan utawa wengi.Pelanggan bisa yakin manawa rega sampeyan paling anyar lan gampang dideleng, lan yakin manawa dheweke menehi layanan sing paling apik.

Full Customized

AVOE duwe fasilitas lan peralatan sing cocog kanggo ngatur kabeh owah-owahan rega gas digital.Saka ukuran nganti warna, kita bakal nggawe pratandha lampu latar LED khusus miturut spesifikasi sampeyan.Tim kita dilengkapi karo kabeh wong sing dibutuhake dening desainer lan manufaktur, lan manawa sampeyan wis duwe desain utawa nggawe kanggo sampeyan, kita siyap njupuk langkah apa wae.

Deleng ing ngisor iki- kita nawakake akeh warna, pilihan lan konfigurasi sing cocog karo kabutuhan individu.

· Kualitas paling apik & rega paling murah

· Kabeh Ukuran Ana Simpenan Kanthi Pangiriman Cepet

· Rega langsung saka pabrikan.

· Kemampuan kanggo ngontrol lan ngganti nganti 8 unit kanthi remot nirkabel siji

· Daisy-chain nganti 8 Unit nggunakake kothak controller siji

· Gampang instalasi, kanthi daya cepet lan sambungan sinyal

2

Paramèter

Tandha LED Rega Gas/Tandha SPBU/Tampilan rega LED SPBU/Rambu LED SPBU
Item Parameter teknis
warna: Abang, Amber, Kuning, Ijo, Biru, Putih
Dhuwur Digit: 6, 8, 10, 12, 15, 18, 20, 22, 32, 36, 40, 48, 60 ', 64', 72',lsp.
Desain Digit: 7 modul segmen disegel nganggo lem, tekan kelas anti banyu IP65, kanthi
iyub-iyub bledug sing nggawe LED bisa digunakake kanthi normal.
Kontrol padhang: Dimming otomatis kanthi sensor padhang
Tampilan Dimming: Swara 5 tingkat pangaturan intensitas otomatis
Sudut Pandang: Horizontal: 60 ° -120 °, Vertikal: 60 ° -120 ° utawa disesuaikan
Akses Layanan: Ngarep utawa mburi mbukak
Guru / abdi: Sisih siji utawa sisih pindho, master / budak kasedhiya
Bahan Kabinet: Kabinet wesi utawa pigura alloy aluminium
Tingkat anti banyu: IP53 karo pigura alloy aluminium, IP65 karo lemari wesi
Led Driving Mode: Arus konstan
Input daya: AC/110/220V, 50-60Hz
Komunikasi PC: RS232/485; LAN (TCP/IP) karo kabel utawa nirkabel, pelanggan bisa milih
Jarak Komunikasi: Max.15 meter kanggo RS232, 1200 meter kanggo RS485/422
Tipe Remote Control: Remote kontrol RF (Normal 6 tombol utawa remot kontrol LCD)
Wektu kerja sing terus-terusan: Unlimited
Umur LED: > 100.000 jam
Cara Instalasi: Hanging, soyo tambah utawa saben desain khusus
Suhu kerja: -40ºC~75ºC
Format tampilan: 8.88, 8.888,8.888, 8.88 9/10, 88.88, 88.888 lsp.

Sistem Kontrol Sign LED Harga Gas

3

Tandha Rega Gas LED

Solusi rega gas LED kita direkayasa kanthi standar sing ekstrem, nyedhiyakake pratandha rega digit sing paling awet lan bisa dibaca ing industri.

LED standar kasedhiya ing Abang, Ijo.

LED kasedhiya ing biru lan putih dening request.

Solusi angka awis / kredit kasedhiya.

Tandha rega Gas Gulung

Tandha rega Gas Gulung

Akeh peraturan kutha nglarang stasiun bensin nggunakake tandha rega stasiun bensin LED.Pengecer liyane ngupaya solusi ekonomi sing langgeng kanggo pratandha rega eksternal.Ing kasus apa wae, kita nyedhiyakake solusi gulung elektronik sing sejatine mung industri.

Werna standar ing Putih ing Ireng, Putih ing Abang, Putih ing Ijo, Putih ing Biru.

Gunakake warna khusus organisasi sampeyan.Tersedia pilihan warna made-to-order.

4

Tanda Angka Kas/Kredit

5

Tanda Angka Kas/Kredit

Akeh pengecer bahan bakar menehi diskon rega kanggo pelanggan awis.Tandha rega gas awis / kredit ngidini sampeyan gampang ngalih ing antarane rong rega sing beda ing interval standar.

LED standar kasedhiya ing abang, ijo.

LED kasedhiya ing biru lan putih dening request.

Puter ing antarane rong rega komoditas siji.

LED Pump Top Pratandha

LED Pump Top Pratandha

Tandha Pump Top LED kita nyedhiyakake cara sing trep kanggo nampilake rega bahan bakar ing pompa.

8" digit kasedhiya.

Kasedhiya ing LED abang utawa ijo.

Kemampuan kanggo ngontrol lan ngganti nganti 8 unit kanthi remot nirkabel siji

Daisy-chain nganti 8 Unit nggunakake kothak controller siji

6

FAQ

7

Aplikasi

8
9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk