Olahraga LED Tampilan P Series

Katrangan singkat:

Mg Alloy Kabinet 1280 * 960 * 86mm

Ukuran modul: 320*160mm

Super entheng mung 26Kg

Kelas anti banyu IP65

Bocor panas banget

Cocog kanggo P5 / P6.67 / P8 / P10

Aplikasi: Perimeter stadion bal-balan, keliling lapangan basket, kegiatan olahraga, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Video

Aplikasi

Layar LED lapangan olahraga cocok banget kanggo papan sing rame, utamane kanggo lapangan bal-balan utawa basket.Gambar kanthi resolusi dhuwur lan sudut pandang sing amba njamin gambar lan video sing paling apik ing saben pojok stadion.

1
2

Tampilan Layar LED Olahraga Peripheral minangka tampilan LED spanduk raksasa kanthi jembar banget lan dhuwure cendhak.Papan iklan digital LED periferal aktif, lan pesen iklan terus-terusan utawa Logo Bisnis ditampilake ing layar LED ing kabeh keliling lapangan olahraga ing stadion.Kisaran tampilan LED gerakan sing diwenehake kanggo lapangan bal-balan gampang dipasang lan dicopot.Layar LED anti banyu lan bisa nyegah invasi lingkungan stadion (kayata banyu, udan, bledug).

Fitur produk

1. IP65 anti banyu, anti-ultraviolet, tahan angin, tahan lindhu

2. struktur Base luwes, mesthekake nonton game luwih saka sudhut ndeleng beda

3. Mg Alloy die-cast kabinèt, tipis lan entheng, umpluk dibusak, bisa digunakake kanggo rental tataran layar LED.

4. Proteksi topeng alus, nglindhungi awak atlet supaya ora lara lan lampu LED ora pecah banget

1. Olahraga Outdoor Field Tampilan Layar LED

Layar LED lapangan olahraga cocok banget kanggo papan sing rame, utamane kanggo lapangan bal-balan utawa basket.Gambar kanthi resolusi dhuwur lan sudut pandang sing amba njamin gambar lan video sing paling apik ing saben pojok stadion.

3
4

1. Layar Gedhe & Papan Skor Elektronik

Iklan sponsor, siaran video langsung, informasi penting, lan Logo Merek bisa ditampilake ing layar LED gedhe.Mesthi, dheweke uga bisa digunakake minangka papan skor.Sampeyan bisa nggawe layar gedhe supaya pas karo perimeter stadion.Sampeyan nemtokake wangun lan ukuran.

Layar tampilan periferal LED bisa digunakake kanggo nampilake pirang-pirang pariwara ing game siji, lan sponsor sampeyan bisa ngganti informasi kanthi gampang, saengga nggawe konsep sponsor anyar.

2. Proteksi Profesi

Bantal perlindungan Eva khusus ing sisih ndhuwur kabinet LED kanggo nglindhungi pemain bal-balan supaya ora cilaka nalika dolanan.Topeng karet silikon kanthi kelembutan lan keluwesan kanggo nglindhungi pemain lan bal supaya ora cilaka.Badan sing stabil nglindhungi tampilan saka karusakan apa wae, sanajan bal-balan utawa bal-balan kanthi kacepetan dhuwur.

1. Gampang Digawa

Layar tampilan LED lapangan olahraga wis krenjang narik mburi terpadu, kang trep kanggo transportasi lan instalasi.Mung narik krenjang ing lantai lan olahraga lapangan tampilan layar LED bisa didhukung ing lemah.

2. Wide Field of View

Layar LED lapangan olahraga nduweni sudut pandang sing amba 140 °, sing bisa dideleng luwih akeh pamirsa.Kualitas gambar tetep lancar ing kabeh arah lan jarak, nyedhiyakake output kualitas sing padha kanggo kabeh pamirsa.Iki ndadekake iku cocok kanggo kumpul gedhe.

4. Tingkat IP Dhuwur & Aman & Bisa Dipercaya

Tampilan LED lapangan olahraga ruangan SMD P8 utawa P10 dirancang khusus kanggo perlindungan anti banyu, bledug, lan UV kanggo mesthekake panggunaan ruangan tanpa gangguan.Rating IP dhuwur njamin output kualitas dhuwur ing kahanan apa wae.

5
6

Padhang High & High Quality


Layar LED lapangan olahraga nduweni fungsi canggih kayata padhang ing ndhuwur 6000cd / sqm.Nyetel padhange miturut area instalasi (Pilihan).

8

Packing & Transfer


Kanggo ngindhari karusakan ing produk sajrone transportasi lan njamin keamanan produk kasebut, dikemas ing Kasus Penerbangan kanggo panyimpenan lan transfer sing trep.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita