Babagan awake dhewe

Sapa Kita

Shen Zhen AVOE Hi-Tech Co., Ltd. yaiku perusahaan induk saham gabungan karo sawetara anak perusahaan / pabrik minangka kabeh klompok perusahaan.Saiki produk wis didol menyang luwih saka 100 negara lan wilayah, lan duwe kinerja apik lan reputasi apik.Produk utama kita yaiku: Tampilan LED Tetap, Tampilan LED Rental sing Bisa Dipindhah, Tampilan LED Transparan, Tampilan LED Pitch Fine, Tandha LED Rega Gas, Tampilan LED Atap Taksi, Tampilan LED Rak, Tampilan LED Poster, Tampilan LED Disesuaikan Kreatif, lsp.

Produsèn anjog saka Layar tampilan LED ing China

Nduwe Hak Kekayaan Intelektual kanggo sebagian besar Produk

Nampa OEM & ODM kerjasama bisnis

Apa We Duwe

Luwih saka 200 Staf Manajemen lan Produksi

Tim Talenta Kuwat ing Teknologi LED

Product karo fitur majeng

Ngirit energi & ramah lingkungan

CE lan RoHS FCC UL SAA Sertifikat

Ana 4 jalur produksi layar LED, 6 jalur perakitan produksi otomatis SMT kanthi kacepetan dhuwur, sing kalebu garis produksi SMT otomatis internasional, kamar tuwa suhu dhuwur lan kurang, mesin tuang lim otomatis, garis pendinginan lim otomatis, mesin lapisan otomatis, mesin meneng otomatis lan etc. Kanthi dhukungan saka peralatan kuwat lan majeng iki, kita duwe kemampuan kanggo gawé ing jumlahe massa lan kualitas dhuwur.

filosofi kita

Mung Nggawe.

misi kita

Produk berkualitas kanthi rega terjangkau, Kepuasan Pelanggan, Pembangunan Sehat & Lestari

Visi perusahaan kita

Nggawe wong seneng inovasi teknologi lan urip warni

Tim kita:Kejujuran, Semangat, Optimis, Solidaritas, Enterprising, Inovasi

Sajarah

————Riwayat AVOE kita

Ing Hong Kong resmi kadhaptar AVOE International Holdings Limited.

Layar LED P20/P16 kita diekspor menyang pasar internasional kalebu Amerika Selatan, Brazil, Peru, Venezuela, Kolombia, Chili

Layar LED CE lan RoHS disertifikasi kanggo negara-negara Eropa kaya Spanyol, Prancis, Italia, lsp.

Layar LED P12/P10 DIP kita teka ing pasar lan saben taun entuk dodolan luwih saka 3000sqm.

Kita P10 lan P8 ruangan dhuwur padhange SMD Layar LED kasil teka menyang loro pasar domestik lan jaban rangkah.

Layar LED SMD ruangan lan njero ruangan P6 / P6.667 kita dirilis.

Layar LED P5 SMD kita bakal diterbitake lan didol luwih saka 3500sqm saben taun.

Shen zhen AVOE Hi-tech Co., Ltd. wis kadhaptar lan duwe LED AVOE merek dhewe kanggo kabeh pelanggan.Wiwit September Shen zhen AVOE Hi-tech Co., Ltd. resmi ngganti AVOE International Holdings Limited.

LED AVOE kita duwe distributor resmi jaban rangkah ing Amerika Selatan, kaya Brazil, Peru lan Venezuela.

AVOE LED P4 / P4.81 / P3.91 layar LED ruangan lan njero ruangan sukses teka ing pasar.

AVOE LED P3 / P2.5 / P2 / P1.9 / P1.875 / P1.667 / P1.2 dirilis ing pasar.

AVOE LED duwe distributor resmi SPR ing Fiji lan Pasifik Kidul.Kangge, AVOE LED P3.91mm layar rental ruangan LED kasil teka menyang Fiji iklan & pasar panggung.

Utamane promosi tampilan LED tetep

Usaha kanggo tampilan LED pitch piksel sing apik

2022 Fokus ing R&D GOB LED Display kanggo marketing & adol