Tampilan LED Poster

Katrangan singkat:

Poster LED Display Player minangka produk sing dirancang khusus kanggo pamuter pariwara HD LED njero ruangan kanthi hardware terintegrasi lan pamuter tampilan sing dipimpin ruangan kanthi padhang sing dhuwur lan gampang dipasang, awak ultra tipis lan entheng, sing bisa dadi pilihan pertama kanggo entuk pariwara LED sing sampurna. efek tampilan.

Poster LED Display ngemot fitur kalebu macem-macem solusi instalasi, operasi sing gampang, macem-macem mode komunikasi, padhang dhuwur, konsumsi daya sing sithik lan awak sing tipis kanggo njamin efek tampilan sing stabil lan berkualitas sanajan ing papan sing padhang.Iku produk anyar sing overturns pamuter iklan LCD tradisional (biaya dhuwur, gambar kualitas kurang, padhange ora rata, awak abot lan konsumsi energi dhuwur), kang bisa digunakake digunakake ing hotel, restoran, pusat blanja, bank, lembaga pemerintah, rumah sakit. lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

Ringan P2.5mm LED Poster Layar/Digital Poster Tampilan Iklan Indoor 640*1920mm

Tampilan LED poster meh dadi layar sing paling populer ing taun-taun pungkasan.lan karo slim lan fashion outline, 7 werna kanggo milih.sing paling penting gampang kanggo setelan piranti lunak dibandhingake karo iklan tradisional, uga bisa nuduhake teks, gambar, video, lan swara kanthi resolusi dhuwur, padhange dhuwur.

Shopping Mall Advertising P2.5mm HD LED Poster Tampilan Floor Stand Alone Gampang Obah 640 * 1920mm.

sampeyan bisa sijine iku ing toko lan nginstal dening lantai ngadeg, tembok dipasang, hanging lan numpuk, malah luwih saka 2 layar bisa nyambung bebas.

Poster LED cocok kanggo pusat konvensi lan pameran, pusat blanja, konferensi, balai, pesta, kinerja, stasiun bandara, supermarket.restoran, studio film lan acara liyane.

poster 22

Fitur

1. WiFi / 4G / APP / USB / PC Multiple Komunikasi

2. Advertising publishing mbatalake & congregated, lan speaker audio Integrasi ing Poster.

3. Gampang obah, Ngadeg, Hanging, Wall dipasang, Multiple Instalasi

4. Multiple pitches P2 / P2.5 / P3

Multiple Ukuran & Ukuran Kustomisasi 1920 x 640/480mm

5. Isi Lengkap ing Multiple Screens Sambungan

6. Kualitas Gambar HD

7. Tingkat refresh nganti 3840Hz;

8. Padhang ing 1500nits, 3 kaping padhang saka tampilan LCD;Sudut tampilan 160 °;

9. Reproduksi werna dhuwur;

10. Bandhingake karo poster LCD njero ruangan, kanthi padhange dhuwur, konsumsi daya super tipis & sithik,

11. Poster Digital LED uga cocok kanggo acara sing padhang.

Aplikasi

poster 23

Organisasi Komersial: Supermarket, Pusat Perbelanjaan, Agen Eksklusif, Toko Rantai, Department Store, Hotel, Restoran, Agen Perjalanan, Farmasi, Toko sing trep, Markas Grup, lsp;

Organisasi Keuangan: Bank, Sekuritas Negotiable, Dana, Perusahaan Asuransi, Pegadaian, lsp;

Organisasi Nirlaba: Telekomunikasi, Kantor Pos, Rumah Sakit, Sekolah, lsp;

Panggonan Umum:Subway;Bandara, Stasiun Kereta Api, Stasiun Bis, SPBU, Stasiun Tol, Toko Buku, Taman, Balai Pameran, Stadion, Museum, Pusat Konvensi, Kantor Tiket, Pusat Proyek, Pusat Lotre, lsp;

Properti Real Estat: Apartemen, Vila, Kantor, Bangunan Komersial, Kamar Model Broker Properti, lsp;

Hiburan: Teater, Balai Kebugaran, Klub Desa, Toko Pijat, Bar, Kafe, Bar Internet, Toko Kecantikan, Pusat Lapangan Golf, lsp.

Spesifikasi produk

Item

Parameter teknis

Pitch Piksel

2,5 mm

Resolusi Modul

128*64 titik

Ukuran Modul

320 * 160 mm

Konfigurasi piksel

RGB SMD3-IN-1

Modul Chip

Kinglight/Nationstar

Metode Driving

1/32Scan

Kapadhetan fisik

160.000 titik/m2

Enkapsulasi LED

SMD2121

Modul Port

BUH75

Konsumsi Modul

≤16W

padhang

1000 cd/m2

Ukuran Kabinet

660 * 1960 mm

Ukuran Layar

640 * 1920 mm

Resolusi Kabinet

256*768 titik

Jumlah modul

2*12

Kabinet Flatness

Toleransi antar piksel ≤0.3mm

Bahan Kabinet Kab

Aluminium, Besi

Bobot Kabinet

38KG

Pilihan Jarak

2--80M

Sudut Pandang

Horisontal 140° Vertikal 120°

Maks.konsumsi daya

675W/㎡

Piranti nyopir

ICN2038s/2153

Frekuensi pigura

60Hz

Flatness Layar

Toleransi saka lemari ≤0.6mm

Frekuensi refresh

1920Hz/3840Hz

Mode Kontrol

Wifi asinkronisasi

Lingkungan Kerja

Suhu -10 ℃ ~ 60 ℃

Kelembapan 10%~70%

Tampilan Tegangan Kerja

AC110V/220V, 50Hz/60Hz

Suhu warna

8500K-11500K

Jarak komunikasi

Kabel jaringan: 100m, Multi-model: 500m,

Serat model tunggal: 20km

Skala abu-abu

≥16.7M

MTBF

> 10.000 jam

Dhukungan sumber video

WIFI, HDMI, USB lsp

 

Mode Kontrol

Sistem sinkron / asinkron

Plug lan muter, operasi Cross-platform

Muter wektu nyata kanthi nyambung menyang jaringan;

Layar bisa dikontrol nganggo Windows tetep utawa portabel,

IOS & piranti Android.

Isi bisa dianyari lan disimpen ing pamuter media sing dibangun

liwat WIFI utawa USB kanggo entuk play bedo.

Mode Multi-instalasi

Metode Multi-instalasi Cocog kanggo ngangkat, dipasang ing tembok, ngadeg ing lantai lan instalasi kreatif kaya instalasi strut miring.

Layanan kita

1. Service sadurunge dodolan


Inspeksi ing situs, Desain profesional

Konfirmasi solusi, Latihan sadurunge operasi

Panggunaan piranti lunak, operasi Aman

Pangopènan peralatan, debugging Instalasi

Panuntun instalasi, debugging ing situs

Konfirmasi Pangiriman

2. layanan sawise sale


Respon cepet

Pitakonan cepet ngrampungake

Layanan nelusuri

3. Konsep layanan:


Timeliness, considerateness, integritas, layanan kepuasan.

Kita tansah ngeyel konsep layanan, lan bangga karo kapercayan lan reputasi saka klien kita.

4. Konsep layanan:


Njawab pitakonan apa wae;Ngatasi kabeh complaint;Layanan pelanggan sing cepet

Kita wis ngembangake organisasi layanan kanthi nanggapi lan nyukupi kabutuhan pelanggan sing maneka warna lan nuntut kanthi misi layanan.Kita wis dadi biaya-efektif, organisasi layanan Highly trampil.

5. Tujuan Layanan:


Apa sing sampeyan pikirake yaiku apa sing kudu ditindakake kanthi becik;Kita kudu lan bakal nindakake sing paling apik kanggo netepi janji.Kita tansah ngelingi tujuan layanan iki.Kita ora bisa gumunggung sing paling apik, nanging kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbebasake pelanggan saka kuwatir.Nalika sampeyan nemoni masalah, kita wis menehi solusi sadurunge sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk