Kabar

  • LED Sign: All You Should Know Before Getting One

    Tandha LED: Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Sadurunge Njupuk Siji

    Apa tandha LED sing bisa diprogram digunakake?Kepiye cara tandha LED sing bisa diprogram?Macem-macem jinis pratandha LED sing bisa diprogram LED signage kanggo njero ruangan Pros lan cons nggunakake tandha LED programmable Apa ana solusi sing luwih apik kanggo syarat iklan?Tandha LED anyar lan cepet-deve ...
    Waca liyane
  • LED Billboard Truck for Advertising – How Does it Work?

    Truk Billboard LED kanggo Iklan - Kepiye Kerjane?

    Apa iku truk reklame LED?Kepiye cara kerja truk papan reklame LED?Keuntungan nggunakake truk reklame LED kanggo iklan Pira regane truk billboard seluler?Iklan ruangan wis, kanthi historis, minangka salah sawijining taktik pemasaran sing paling misuwur lan nyebar amarga ...
    Waca liyane
  • 6 Things to Know About LED Screen in Beijing Winter Olympics Opening Ceremony

    6 Prekara sing Perlu Dingerteni Babagan Layar LED ing Upacara Pembukaan Olimpiade Musim Dingin Beijing

    Layar LED Paling Gedhe Dibangun ing Donya, 4pcs Resolusi 8K + 3D Mata Telanjang Layar LED paling gedhe ing donya iki dibukak ing upacara pembukaan Olimpiade Musim Dingin Beijing.Iki minangka panggung utama upacara pembukaan ing Stadion Nasional, uga dikenal minangka Sarang Burung.Layar LED gedhe iki kalebu ...
    Waca liyane
  • GOB LED DISPLAY TECHNOLOGY

    TEKNOLOGI TAMPILAN GOB LED

    GOB LED DISPLAY TECHNOLOGY GOB- Lem ing Papan.GOB minangka teknologi anyar, Teknologi GOB minangka penyegelan inovatif ing permukaan modul kanthi Lem epoksi.Iki minangka perlindungan sing apik kanggo LED ing Modul LED saka Banyu, bledug lan karusakan.GOB bisa diadaptasi menyang lingkungan sing kasar kanthi ...
    Waca liyane
  • Why is AVOE LED Display Used for Control Room?

    Napa Tampilan LED AVOE Digunakake kanggo Kamar Kontrol?

    Napa Tampilan LED AVOE Digunakake kanggo Kamar Kontrol?Saiki ing ndhuwur piramida pasar tampilan LED, pasar kamar kontrol mbutuhake luwih saka produk biasa.Wis syarat ketat kanggo aplikasi sakabèhé.Tampilan LED jarak cilik wis akeh dipuji lan disenengi kanggo ...
    Waca liyane
  • Why AVOE LED Display is Used for Broadcasting?

    Napa AVOE LED Display Digunakake kanggo Broadcasting?

    Napa AVOE LED Display Digunakake kanggo Broadcasting?Kanthi pangembangan LED, tampilan LED tambah akeh digunakake minangka tembok latar mburi ing studio televisi lan aktivitas relaying televisi skala gedhe.Nyedhiyakake macem-macem gambar latar mburi sing cerah lan apik banget kanthi kesenengan sing luwih interaktif ...
    Waca liyane
  • AVOE LED Display for Conference Room

    Tampilan LED AVOE kanggo Kamar Konferensi

    Tampilan LED AVOE kanggo Kamar Konferensi Apa sing kudu ditimbang nalika milih tampilan kamar konferensi?Keuntungan saka milih layar LED kanggo tampilan kamar konferensi Carane milih kamar konferensi tampilan LED?Kasus ndhuwur solusi tampilan ruang konferensi LED AVOE Sapa wae sing kepengin tuku ...
    Waca liyane
  • Beginners Guide: Everything about LED wall

    Pandhuan pamula: Kabeh babagan tembok LED

    Pandhuan Pamula: Kabeh babagan tembok LED Apa tembok LED?Kepiye cara kerja tembok LED?Kanggo apa tembok LED digunakake?Jinis tembok LED Kepiye tembok LED beda karo papan reklame lan papan tandha tradisional liyane?Pira regane tembok LED?Apa sing kudu ditimbang nalika milih tembok video LED Kesimpulan Di...
    Waca liyane
  • Ultimate Guide– Everything About Putting up a Digital Billboard

    Pandhuan Ultimate- Kabeh Babagan Nggawe Billboard Digital

    [Pandhuan Ultimate] Kabeh Babagan Nggawe Billboard Digital Apa Iklan Billboard Digital?Bedane antarane Papan Reklame Tradisional lan Papan Reklame Digital Apa Keuntungan Nggunakake Papan Reklame Digital?Panggonan Cocog kanggo Pasang Papan Reklame Digital Pira regane ...
    Waca liyane
  • Development Trend of Small Pitch Display

    Trend Pangembangan Tampilan Jarak Cilik

    Tren Pangembangan Tampilan Pitch Cilik Tembung Kunci 1: COB.Tembung kunci 2: LED mikro.Tembung kunci 3: Gawe serep kaping pindho.Tembung kunci 4: Visualisasi.Tembung kunci 5: Terobosan anyar ing teknologi.Tembung kunci 6: Ekspansi lapangan aplikasi.Tembung kunci 7: miniaturisasi manik lampu.Tampilan LED cilik ...
    Waca liyane
  • How to Reduce LED Display Light Pollution?

    Carane Ngurangi Polusi Lampu Tampilan LED?

    Carane Ngurangi Polusi Lampu Tampilan LED?Panyebab Polusi Cahya Solusi Tampilan LED Kanggo Polusi Cahya sing Disebabake dening Tampilan LED Tampilan LED digunakake sacara ekstensif ing industri sing gegandhengan karo tampilan kayata iklan ruangan amarga kaluwihan kalebu luminance dhuwur, sudut pandang sing amba lan...
    Waca liyane
  • What are the Differences between Indoor and Outdoor LED Displays?

    Apa bedane antarane tampilan LED njero ruangan lan ruangan?

    Apa bedane antarane tampilan LED njero ruangan lan ruangan?1. Apa Tampilan LED Indoor?2. Apa Tampilan LED Outdoor?3. Carane Mbedakake Tampilan ruangan lan Tampilan njero ruangan?Sing diarani tampilan LED ruangan yaiku tampilan panel datar sing digunakake ing njaba.Wilayahe umume ...
    Waca liyane