Pandhuan Ultimate- Kabeh Babagan Nggawe Billboard Digital

[Pandhuan Ultimate] Kabeh babagan Nggawe Billboard Digital

Apa Itu Iklan Billboard Digital?

Bedane antarane Billboard Tradisional lan Billboard Digital

Apa Mupangate Nggunakake Papan Iklan Digital?

Panggonan Cocog kanggo Pasang Billboard Digital

Pira regane kanggo masang Billboard Digital?

Faktor sing Perlu Ditimbang Nalika Nggawe Billboard Digital

Garis ing ngisor

https://www.avoeleddisplay.com/

Iklan digital wis dadi norma pemasaran kanggo meh kabeh industri lan bisnis.Apa sampeyan ngerti manawa pengiklan AS mbuwang luwih akeh kanggo iklan digital ing taun 2020 kanthi 15% sanajan ana pandemi?Salah sawijining mode iklan digital sing umum yaiku papan reklame digital.Apapan reklame digitalminangka piranti iklan ruangan elektronik sing nampilake pesen dinamis.Papan reklame digital biasane ana ing dalan gedhe, dalan sing rame lan ing wilayah lalu lintas sing akeh kanggo narik perhatian para pengendara motor, pejalan kaki utawa komuter angkutan umum.

Ing macem-macem negara, kaya Asia, papan reklame digital pungkasane ngluwihi media ruangan tradisional.Ing AS, prediksi nuduhake manawa pariwara ruangan digital bakal dadi setengah saka total penghasilan pariwara ruangan ing taun 2021.

Saluran digital mainstream kaya smartphone lan komputer saiki saya rame, lan wong-wong wis fokus ing jagad nyata lan dadi papan reklame.Apa papan reklame digital, lan peran apa sing ditindakake ing pariwara?Temokake luwih lengkap ing ngisor iki.

Apa Itu Iklan Billboard Digital?

Saenipun, iklan papan reklame digital metu saka omah ditindakake kanthi gedhePapan reklame LED.Papan reklame digital iki bisa diselehake ing wilayah lalu lintas dhuwur tengah, dalan gedhe, utawa ing ngendi wae sing dikarepake.Iklan billboard digital minangka cara iklan sing fleksibel lan bisa disesuaikan.Papan reklame digital bisa diowahi sajrone sawetara detik yen perlu, amarga sistem manajemen konten berbasis awan (CMS).

Pemasaran papan reklame digital dianggep nguntungake ing jangka panjang.Umume, luwih larang tinimbang iklan papan reklame tradisional.Nanging, duwe ROI sing luwih dhuwur tinimbang pendekatan konvensional.

Bedane antarane Billboard Tradisional lan Billboard Digital

Miturut nangkep prabédan antarane digital utawaPapan reklame LEDlan papan reklame tradisional utawa statis, bisnis bisa nemtokake cara marketing sing cocog karo kabutuhane.Kanthi kemajuan teknologi kanthi cepet ing mburi opsi iklan papan reklame, para pengiklan potensial duwe pilihan sing tantangan ing ngarepe.

Endi sing luwih apik antarane papan reklame digital lan papan reklame tradisional?Sejatine, loro pilihan kasebut duwe manfaat gedhe.Pilihan kasebut gumantung marang calon pelanggan perusahaan, papan papan reklame, lan anggaran pariwara perusahaan.Kanthi faktor kasebut, papan reklame tradisional bisa uga luwih efektif tinimbang papan reklame digital, utawa kosok balene.

Ing ngisor iki minangka perbandingan papan reklame digital vs papan reklame tradisional adhedhasar macem-macem aspek-kanggo mbantu sampeyan nemtokake pilihan sing paling apik kanggo bisnis sampeyan.

1. Isi

Papan reklame digital mung bisa nuduhake jinis konten, dene papan reklame tradisional mung nuduhake gambar sing dicithak statis.

2. Penampilan

Papan reklame digital ora wiwit kupas utawa katon suram.Iku katon cetha, apik banget, lan ayu sanajan ing wayah wengi.Ing sisih liya, papan reklame tradisional mboko sithik katon reged lan luntur sawise dienggo terus-terusan kajaba poster kasebut diganti kanthi rutin.

3. Tekan

Ing papan reklame digital, sampeyan nuduhake wektu layar karo sawetara pengiklan merek liyane.Nanging, ing papan reklame tradisional, kabeh eksklusif.Iklan sampeyan mung siji-sijine sing katon ing papan reklame sajrone wektu tartamtu.

4. Ngganti Pesen

Papan reklame digital bisa diganti ing antarane macem-macem pesen, ngidini sampeyan ngganti iklan sing beda.Ing sisih liya, papan reklame tradisional ora bisa diganti tanpa mbutuhake biaya tambahan sawise publikasi kasebut dicithak.

5. Jadwal

Papan reklame LED digital ngidini sampeyan nggawe jadwal lan ngiklanake ing wektu puncak lan kanggo wektu sing winates, dene sampeyan ora bisa nggawe jadwal ing papan reklame tradisional.

6. Biaya

Papan reklame digital umume luwih larang tinimbang papan reklame tradisional.Papan reklame tradisional bisa uga luwih murah, nanging ana biaya tambahan kayata biaya instalasi lan pangopènan.

Umume, loro jinis papan reklame duwe kaluwihan.Njupuk wektu kanggo mutusake endi sing apik kanggo kabutuhan bisnis sampeyan.

Apa Mupangate Nggunakake Papan Iklan Digital?

Iku Ngirit Biaya

Sampeyan ora perlu mbayar biaya printing utawa pegawe nalika sijine munggah abillboard LED digital, mbantu sampeyan ngirit biaya produksi.

Iku Ngapikake Pengalaman Pelanggan

Pengalaman pelanggan minangka aspek penting saka marketing.Saiki, merek lan bisnis gumantung banget marang pendekatan digital kanggo nyedhiyakake pengalaman anyar kanggo pelanggan.Kanggo njamin pengalaman pelanggan sing nggumunake, pengiklan milih nyedhiyakake informasi kanthi dinamis, contone, liwat papan reklame digital.Papan reklame digital interaktif banget lan menehi pengalaman visual lan tutul sing unik.

Wektu Lead sing luwih cendhek

Iklan merek sampeyan dikirim menyang layar billboard kanthi elektronik, sing bisa kedadeyan sajrone sawetara jam.Sampeyan ora perlu ngirim poster minggu utawa dina sadurunge iklan munggah.

Sampeyan Bisa Promosi Luwih saka Siji Pesen

Yen sampeyan duwe toko utawa produk sing beda kanggo promosi, sampeyan bisa ngirim macem-macem versi iklan kanthi alamat lan informasi saben siji.Sampeyan bisa nggunakake slot wektu kanggo nampilake luwih saka siji iklan.

Iku Ngidini Kreativitas

Ora kaya papan reklame tradisional, papan reklame digital ngidini sampeyan nggunakake kreatifitas kanthi cerdas.Sampeyan mbukak kanggo nggawe pengalaman interaktif anyar sing nggawe sampeyan ngadeg metu saka kompetisi.Dadi, kreativitas iki ngidini kanggo entuk keuntungan kompetitif.

Tambah Visibilitas

Kanthi nambah merek ing pasar saiki, bisnis kudu adaptasi karo basis pelanggan sing luwih nuntut.Papan reklame digital nambah visibilitas merek sampeyan, nerjemahake luwih akeh.

Iku mbenakake Brand Awareness

Nalika arep mbangun merek lan nambah kesadaran merek, papan reklame digital mesthi dadi cara sing kudu ditindakake.Papan reklame digital ngidini komunikasi audiovisual sing luwih apik, sing luwih ngetrapake merek sampeyan ing mripat lan kuping target pamirsa.

Iku Tambah Return on Investment

A billboard LED digitalumume luwih atraktif tinimbang billboard konvensional.Iki nggunakake komunikasi audiovisual kanggo ngliwati pesen.Dadi, narik luwih akeh pelanggan lan mimpin.Pungkasane, luwih akeh lead nerjemahake konversi tambah lan ROI sing luwih dhuwur.

Panggonan Cocog kanggo Pasang Billboard Digital

Papan reklame digital bisa dadi investasi sing apik yen dipasang ing papan sing bener.Bagean penting kanggo nemtokake lokasi sing paling apik yaiku ngerti target pamirsa.Elingi target pamirsa saben sampeyan nyetel papan reklame digital.Ing ngisor iki sawetara papan sing bisa sampeyan pasang papan reklame digital kanggo nambah visibilitas lan keterlibatan:

1. Jalan tol / mung saka dalan gedhe.Nggawe abillboard LED digitaling wilayah kuwi bakal menehi akses menyang sawetara saka sudhut pelanggan.Saben wong nyopir duwe kabutuhan beda.Sampeyan paling kamungkinan kanggo nepaki kabutuhan utama kanggo jumlah owahan saka wong nyopir ing dalan.
2. Cedhak stasiun sepur lan terminal bis.Yen produk sampeyan nduweni daya tarik massal lan ora sakabehe diarahake menyang demografi tartamtu, transportasi umum kudu dadi pilihan sing cocog.
3. Near hotel lan panyiapan komersial.Papan wisata lan komersial, utamane sing ana ing pusat kutha, minangka lokasi utama kanggo papan reklame digital.
4. Cedhak sekolah utawa gedung perkantoran.Yen merek sampeyan diarahake kanggo siswa enom utawa buruh kantor, banjur pasang papan reklame ing cedhak institusi kasebut minangka pilihan sing cocog.

Ateges, sampeyan pengin sijine munggah abillboard LED digitalngendi ana lalu lintas mlaku massive.Luwih akeh wong duwe akses visual menyang papan reklame, luwih akeh kemungkinan kanggo nambah visibilitas.

Pira regane kanggo masang Billboard Digital?

Papan reklame digital ruangan paling akeh regane nganti $280.000.Nanging, iki bakal gumantung ing lokasi, ukuran, kejelasan/kualitas teknologi layar, lan durasi tampilan.

Yen sampeyan pengin ngiklanake ing abillboard LED digital, nyana kanggo mbayar antarane $1,200 kanggo $15,000 saben sasi.Rega bakal gumantung ing lokasi papan reklame digital.Untunge, Return on Investment (ROI) luwih dhuwur nalika nggunakake papan reklame digital tinimbang papan reklame tradisional.

Miturut Out of Home Advertising Association of America (OOHAA), iklan ing njaba omah-kalebu papan reklame digital-bisa mbantu bisnis entuk ROI 497% saka segi revenue.

Faktor sing Perlu Ditimbang Nalika Nggawe Billboard Digital

1. Visibilitas papan reklame

Yen sampeyanPapan reklame LEDvisibilitas winates, iku bakal duwe impact abot ing apa utawa ora bakal generate timbal utawa dodolan.Pilih area sing ora ana gangguan sing katon lan priksa manawa papan reklame digital madhep ngarep.Sing paling penting, priksa papan reklame diselehake ing dhuwur sing bisa diwaca.

2. Jumlah lalu lintas lokasi

Riset lan temokake profil lalu lintas panguwasa lokal.Sampeyan banjur bisa nggunakake data lalu lintas kanggo ngerti ngendi mlaku mlaku utawa lalu lintas motor lan nggedhekake papan kanggo iklan billboard digital.

3. Coba demografi pamirsa

Bagean penting saka marketing yaiku ngerteni pamirsa.Penting sampeyan ngirim pesen sing bener menyang wong sing bener.Sawise sampeyan ngerti kanthi bener demografi pamirsa kayata jender, umur, pendidikan, status perkawinan, utawa penghasilan rata-rata, sampeyan bisa nimbang lokasi sing cocog karo dheweke.

4. Cedhak karo panggonan bisnis sampeyan

Milih panggonan iklan lokal minangka keputusan sing logis yen sampeyan pengin narik klien menyang panggonan bisnis sampeyan.Yen bisnis sampeyan ngandelake pelanggan lokal, masang papan reklame digital sing adohe 50 mil ora ana gunane.

Garis ing ngisor

Papan reklame digitaliklan minangka alternatif modern kanggo iklan billboard konvensional.Iki minangka cara sing apik kanggo nggayuh pamirsa massal ing wektu sing paling cendhak.Kaya wangun marketing liyane, penting kanggo njupuk wektu lan riset saben aspek revolving watara marketing billboard digital.Pungkasane, luwih akeh bisnis sing milih papan reklame digital amarga keluwesan, penak, lan ROI tambah.

https://www.avoeleddisplay.com/


Wektu kirim: Feb-21-2022