Trend Pangembangan Tampilan Jarak Cilik

Trend Pangembangan Tampilan Jarak Cilik

Tembung kunci 1: COB.

Tembung kunci 2: LED mikro.

Tembung kunci 3: Gawe serep kaping pindho.

Tembung kunci 4: Visualisasi.

Tembung kunci 5: Terobosan anyar ing teknologi.

Tembung kunci 6: Ekspansi lapangan aplikasi.

Tembung kunci 7: miniaturisasi manik lampu.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display-product/

Tampilan LED ciliknuduhake tampilan LED njero ruangan kanthi pitch piksel LED P2.5 utawa kurang, utamane kalebu produk tampilan LED kayata P2.5, P2.083, P1.923, P1.8, P1.667, P1.5, lsp. dandan teknologi manufaktur tampilan LED, rasio resolusi tampilan LED tradisional wis apik banget.Minangka pimpinan industri tampilan cilik-pitch LED, AVOE LED kepengin kanggo pirembagan bab telung arah saka tren industri cilik-pitch sedhela.

Kaping pisanan, pangsa pasar tampilan komersial kanggo LED pitch cilik saya akeh.Ing latar mburi interconnection kabeh lan kutha pinter, fungsi layar tampilan LED ora winates kanggo "transmisi siji-arah", nanging dadi kanggo tataran "interaksi cerdas".

Tampilan LED cilik bakal dadi pusat interaksi antarane wong lan data lan nggawa pengalaman pemandangan lan kecemplung kanggo pangguna.Kanthi inovasi produk sing terus-terusan, nyuda biaya sing terus-terusan lan promosi interaksi sing terus-terusan, LED pitch cilik kanthi cepet berkembang ing aplikasi tampilan komersial kayata kamar konferensi, papan pendidikan, mall lan bioskop.

Kapindho, pitch piksel tampilan LED pitch cilik mudhun saka wektu lan tampilan LED Mini mlebu ing wektu produksi massal.Kanthi paningkatan bertahap saka panjalukan konsumen kanggo efek visual lan nyuda biaya, produk kanthi P1.2 ~ P1.6 lan jarak sing luwih cilik ing ngisor P1.1 bakal dadi produk sing paling cepet berkembang ing sawetara taun sabanjure.Dikira tingkat pertumbuhan senyawa taunan bakal dadi 32% lan 62% saka 2018 nganti 2022.

Minangka kadewasan teknologi Mini LED mundhak lan biaya mboko sithik sudo, Mini LED bakal mboko sithik ngrampungake aplikasi kanggo komersial lan malah nggunakake sipil ing mangsa.

Katelu, kompetisi pasar saya ganti dadi kompetisi kekuatan komprehensif kayata teknologi, kualitas, merek lan layanan.Sawise taun pembangunan, industri tampilan LED domestik wis mlebu tataran anyar pembangunan.

Saka kompetisi ekstensif dhisikan kanggo kompetisi kekuatan lengkap diwakili dening ibukutha lan teknologi, faktor penentu kekuatan komprehensif perusahaan lan kompetisi merek mboko sithik dikuwati.Ing mangsa ngarep, kanthi pangembangan industri, perusahaan kanthi pengaruh merek gedhe lan kemampuan layanan komprehensif sing kuwat bakal seneng premium merek sing luwih dhuwur, entuk pangenalan pelanggan luwih akeh lan luwih konsentrasi pangsa pasar kanggo perusahaan sing mupangati.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display-product/

Dadi minangka ringkesan, apa 7 tembung kunci ing industri tampilan LED ing 2021?

Tembung kunci 1: COB.

Taun iki, ing bidang tampilan LED pitch cilik, fokus terobosan teknologi luwih suwe kanggo nyuda jarak piksel.Utamane nalika kemasan SMD ngadhepi kemacetan tartamtu, ide-ide inovatif industri mboko sithik fokus ing hulu, sing uga nyurung COB-metode kemasan kanggo miwiti pangembangane ing lapangan cilik.Nalika lumahing SMD mainstream Gunung ing industri dianggep dadi angel kanggo break liwat proses lan biaya alangan produk karo Kapadhetan piksel ngisor 0,7 mm.COB, cara kemasan tingkat wafer LED langsung, dianggep duwe kaluwihan sing luwih jelas ing bidang kapadhetan piksel sing luwih dhuwur.

Kaping pisanan, unsur kristal LED langsung dilas menyang papan sirkuit lan ditambahake lapisan pelindung gel silika optik, sing luwih migunani kanggo nyegah kelembapan, nyegah tabrakan, boros panas lan stabilitas unsur kristal.Kajaba iku, amarga ora ana proses solder reflow sing kudu diadopsi SMD, stabilitas panel luwih apik, lan tingkat lampu mati COB bisa nganti sepersepuluh saka SMD.

Tembung kunci 2: LED mikro.

Titik panas liyane ing bidang tampilan LED yaiku LED mikro.Nyatane, nalika nerangake inti, micro-LED padha karo mini-LED kasebut ing ndhuwur.Loro-lorone adhedhasar partikel kristal LED cilik minangka titik cahya piksel.

Bentenipun paling gedhe yaiku mantan nggunakake kristal LED 1-10 mikron kanggo nyadari layar tampilan kanthi partikel piksel 0,05 mm utawa kurang.Sing terakhir nggunakake puluhan mikron kristal LED kanggo mujudake layar tampilan kanthi partikel piksel 0.5-1.2 mm.The "sederek" mau uga kondhang LED cilik-pitch, kang nggunakake kristal LED sub-milimeter kanggo éling 1.0-2.0 mm layar tampilan partikel piksel.

Mulane, ing cendhak, prabédan paling gedhe antarane telung teknologi saka jinis padha dumunung ing ukuran unit kristal.Nanging, proses manufaktur, biaya lan faktor liyane sing gegandhengan karo faktor iki sing nemtokake rute teknis sing bisa dikomersialake.Dibandhingake karo popularization layar LED cilik lan teka mini-LED, mikro-LED misale jek duwe cara dawa kanggo pindhah.Rintangan teknis paling gedhe dumunung ing tautan "transfer gedhe".Bener, industri ora duwe solusi sing diwasa kanggo masalah iki saiki.

Tembung kunci 3: Gawe serep kaping pindho.

Ing taun anyar, MediaWiki nambah saka pasar tampilan LED cilik-pitch wis di-push munggah popularitas industri lan popularization luwih saka aplikasi.Sing kudu digatekake yaiku tampilan LED pitch cilik asring katon ing macem-macem konferensi lan kompetisi utama, kayata puncak G20.Umume, tampilan LED nada cilik ana ing endi wae.Minangka peralatan tliti dhuwur, syarat kedhaftar kanggo tampilan LED cilik-pitch diiringi anggit saka stabilitas nyana efek tampilan banget.Amarga yen ana layar ireng lan kesalahan liyane ing papan utama, bakal nyebabake kesalahan serius.

Mulane, nalika LED cilik-pitch digunakake minangka layar utama ajang, Assessment stabilitas iku sing paling penting."Ora ana layar ireng" dadi faktor paling gedhe.Amarga iki, ora ana layar ireng wis dadi inti narik kawigaten titik perusahaan layar 'Riset lan pangembangan, kang uga wis digawa babagan "dobel serep" desain craze.

Tembung kunci 4: Visualisasi.

Visualisasi wis diarani pirang-pirang taun ing bidang bisnis tampilan layar gedhe.Kanthi deepening pangerten industri, konsep uga wis deepened lan nganyari ing konotasi.Beda saka syarat prasaja sadurunge visualisasi "lapisan permukaan" saka "sinyal ing tembok", ing tahap iki, aplikasi visualisasi wiwit nganyarke.Ing basis saka "bisa ndeleng", perlu kanggo nyadari integrasi jero saka layar gedhe lan sistem bisnis sing diduweni pangguna lan hubungan bisnis sing efisien antarane departemen lan wilayah.Kanthi cara kasebut, sistem layar bisa muter kanthi maksimal kanggo nggawe keputusan maksimal ing saben tautan bisnis pangguna lan "gampang digunakake".

Tembung kunci 5: Terobosan anyar ing teknologi.

Kanggo tampilan LED pitch cilik, sanajan jarak piksel ora mung siji-sijine kanggo ngukur kualitas, kualitas gambar, linuwih lan pratondho layar tampilan liyane.Lan kanthi nambah perhatian perusahaan menyang level aplikasi, jarak piksel uga ora dadi siji-sijine faktor kanggo ngukur kompetisi perusahaan.Nanging, saka perspektif teknologi, utamane kanggo perusahaan sing kadhaptar gedhe, jarak piksel isih dadi fokus kanggo mbangun alangan kompetisi sing beda ing antarane perusahaan.

Tembung kunci 6: Ekspansi lapangan aplikasi.

Kanggo 2017, salah sawijining tren sing paling penting ing industri tampilan LED cilik yaiku nambah macem-macem bidang aplikasi.Tegese aplikasi kasebut ora mung fokus ing lapangan tradisional kanthi pemantauan lan pameran minangka bisnis inti, nanging uga njupuk langkah-langkah penting kanggo lapangan sing kurang melu utawa malah ora tau melu.Ing Maret taun iki, Samsung ngluncurake layar film LED pisanan ing donya ing CinemaCon Film Fair ing Las Vegas, sing gawe kaget industri film kanthi nampilake blockbuster film paling anyar kanthi resolusi 4K sing ora bisa dilalekake (4096 * 2160 piksel) liwat kisaran dinamis dhuwur (HDR). ) teknologi.Kanthi layar tampilan cilik-pitch P2.5, sanajan sampeyan ndeleng pasuryan ing jarak cedhak, sampeyan isih bisa entuk kualitas gambar HD lan efek tampilan padhang.

Ing sisih ngisor layar film LED uga dilengkapi roda universal supaya bisa mindhah kanthi fleksibel lan entheng tanpa nyebabake tekanan sing abot lan ora trep kanggo wong.Kabeh jinis "lintas-wates" kayata iki wis digawe cilik-pitch LED layar metu saka kurungan pikirane wong sing mung digunakake kanggo ngawasi layar gedhe lan lapangan liyane lan wiwit berkembang ing akeh lapangan.Iki mesthi positif kanggo nyepetake popularitas LED pitch cilik, nggedhekake pasar lan nyuda kompetisi homogen internal.

Tembung kunci 7: miniaturisasi manik lampu.

Nggoleki pangembangan LED pitch cilik lan malah kabeh industri tampilan LED, ora angel golek jarak piksel sing luwih cilik minangka garis utama.Yen kita njelajah inti konco iku, kita bakal nemokake sing inti saka owah-owahan bener adhedhasar asil dandan terus-terusan saka efficiency luminous.

Alesane yaiku miturut syarat padhang sing padha, sing luwih dhuwur efisiensi cahya, luwih cilik area kristal sing dibutuhake dening manik lampu LED.Ing tembung liyane, asil dandan saka efficiency cahya mbisakake manik lampu cilik kanggo nyukupi panjaluk padhange padha ing sasi, kang langsung ndadekke proses miniaturization terus-terusan saka manik lampu.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display-product/


Wektu kirim: Feb-19-2022