Pandhuan pamula: Kabeh babagan tembok LED

Pandhuan pamula: Kabeh babagan tembok LED

Apa tembok LED?

Kepiye cara kerja tembok LED?

Kanggo apa tembok LED digunakake?

Jinis tembok LED

Kepiye tembok LED beda karo papan reklame lan papan tandha tradisional liyane?

Pira regane tembok LED?

Apa sing kudu ditimbang nalika milih tembok video LED

Kesimpulan

https://www.avoeleddisplay.com/

Tandha digital minangka cara sing efisien kanggo narik kawigaten para pelanggan lan ningkatake penjualan.Nggunakake, sampeyan bisa ngirim video, teks, lan gambar khusus gumantung saka wektu, tujuan bisnis, lokasi bisnis, lan pilihan pelanggan.Nanging, tandha digital ora bisa ngalahake kekuwatan tembok LED.Ngirim konten sing padha saka siji tandha digital kanthi luwih saka 100 cara kaya sing dadi bagean saka layar siji minangka perhatian.Sawetara taun kepungkur, teknologi tembok video mung kasedhiya kanggo segmen cilik kaya stadion lan acara, kasino, lan mall.Dadi, apa tembok LED?

Apa iku antembok LED?

Tembok LED utawa tembok Video LED minangka layar gedhe sing digawe saka dioda pemancar cahya sing nampilake konten visual kaya video, gambar, teks, lan bentuk grafis liyane.Iku menehi koyo saka massive, tembok padhang sing ora ana persimpangan antarane macem-macem modul sing nggawe.Mula, ngidini panutup nggunakake video lan digitalisasi papan apa wae kanthi terus-terusan.Tembok video LED AVOE wiwitane digunakake minangka tandha digital ruangan lan wis diwiwiti minangka monokrom.Nalika werna RGB LED 'tekan pasar, kabeh diganti.

Konstruksi piksel

Amarga saka évolusi pasar LED, wis dandan ing Kapadhetan piksel.Mula, celah sing nate misahake LCD lan LED saiki wis ditutup.Kanthi nglukis saben LED nganggo epoksi resin ireng, tampilan ing tembok video LED entuk 'ireng sejati'.Kanggo ngilangi pantulan lan misahake iluminasi, dheweke nambahake warna ing antarane lampu.

Pemasangan

Tembok video LED kalebu sawetara tampilan LED sing ditampilake ing panel datar.Mulane, penting kanggo ngelingi jarak ndeleng rata-rata nalika nginstal tembok video LED.Sampeyan mbutuhake pitch piksel sing luwih apik yen wong pengin nonton kanthi rapet.Piksel ing tembok video LED lan siji piranti dipasang ing permukaan (SMD) padha.Dheweke ngetung jumlah piksel nggunakake pitch.Jarak antarane saben LED SMD nemtokake jarak.

Kepiye cara kerja tembok LED?

Minangka nyengsemaken minangka tembok LED, siji ora bisa bantuan nanging wonder, carane padha bisa?Apa sing ndadekake padhang lan kajelasan kasebut?Ing ngisor iki minangka faktor paling kritis sing nerangake kerja tembok LED.

Desain

Dheweke nggawe tembok video LED saka pirang-pirang panel.Modul cilik liyane duwe lampu RGB.Biasane, ukuran panel kira-kira 500 * 500mm papat panel nggawe meter persegi.LED langsung ngetokake cahya metu nalika diubengi dening omah plastik ireng.Mulane, nduweni rasio kontras sing dhuwur.Iku ndadekake wong-wong mau cocok kanggo iklan ruangan ing ngendi ana cahya sekitar dhuwur.

Resolusi gambar

Carane adoh saben dipimpin ing panel?Pemasaran panel LED khas kanggo tembok video gumantung ing pitch piksel.Dina iki, pitches piksel LED standar kanggo pitch LED kaya sing bakal sampeyan temokake ing kisaran gereja antarane 3-6mm.Tembok video LED ruangan biasane duwe jarak piksel sing luwih akeh amarga jarak ndeleng luwih dawa, lan angel mbedakake LED individu saka kadohan.Nalika tampilan gedhe larang amarga pitches piksel sing lancar, papan sing cukup gedhe ngidini luwih akeh ruang kanggo papan sing amba ing antarane tanpa ngganggu gambar kasebut.Kabeh iki nerjemahake, kaya sing katon ing ndhuwur, kapadhetan piksel.Nalika cedhak, pitch piksel numerik sing luwih murah dibutuhake.Mulane, pitch piksel sing sampeyan pilih minangka faktor penting kanggo nemtokake biaya.Sampeyan ngetung kapadhetan piksel gumantung saka jarak pamirsa.Akibate, sampeyan butuh pitch sing luwih apik yen luwih cedhak lan luwih gedhe yen pamirsa ana ing kadohan.

Kontrol operasi

Gambar ing tembok LED dipérang.Salah siji piranti lunak PC, kertu video, utawa pengontrol hardware ngontrol.Loro-lorone cara operasi duwe merit lan demerits.Nalika controller hardware wis kinerja dhuwur lan linuwih, iku ora nyedhiyani papan kanggo keluwesan.Wis resolusi piksel winates.Mula, nampilake macem-macem sumber input nggunakake tembok video LED sing dikontrol hardware ora bisa.Kosok baline, dheweke nglengkapi pengontrol piranti lunak kanthi macem-macem kertu output, sawetara duwe input video capture.Mula, dheweke ndhukung macem-macem sumber input lan ngidini resolusi piksel lengkap.

Kanggo apa tembok LED digunakake?

Panggunaan tembok LED akeh amarga sampeyan bisa ngrancang gumantung saka tujuane.Amarga sifat sing nggumunake, transisi grafis sing lancar, lan gampang kustomisasi, akeh industri sing nggunakake dheweke ing kegiatan saben dinane.Ing ngisor iki sawetara panggunaan tembok video LED AVOE.

Taman hiburan

Tembok LED bisa nyedhiyakake grafis sing jelas kanthi transisi sing mulus.Dheweke digunakake kanggo nyedhiyakake momen sing nyenengake ing taman hiburan.Sampeyan bisa nggunakake minangka tampilan video kanggo umum sing wis kumpul kanggo seneng-seneng.Bisa uga liwat ngetang puteran sing dilindhungi dening wong, ngirim pesen visual, lan liya-liyane.

Gréja

Wilayah liyane tembok video LED wis nemokake kegunaan gedhe saiki ing gereja.Sampeyan bisa pas ing lokasi strategis ing ngendi kabeh wong bisa ndeleng lan ngakses.Tembok video LED nyedhiyakake komunikasi visual kanggo himne sing ditembangake para jemaah, ayat sing diwaca, lan kabar liyane ing papan ibadah.

bisnis

Bisa uga aplikasi tembok LED sing paling misuwur yaiku ing pariwara.Kita wis ngetrapake ing layanan iklan njero ruangan lan ruangan.Tembok video LED ruangan narik kawigaten para calon pelanggan.Dheweke bisa kerja ing jumlah cahya kanthi ngganti nada.Amarga padha ora duwe bezels, ana transisi Gamelan antarane pigura.Iklan sing nggunakake tembok LED bisa dadi njero ruangan utawa ruangan.

Acara, bioskop, lan acara

Tembok LED minangka favorit kanggo seniman musik.Padha digunakake kanggo menehi kelip-kelip visual captivating sak konser wengi.Kajaba iku, kanggo ngidini pamirsa ndeleng artis, dheweke stream gerakan lan tarian seniman, narik kawigaten para pamirsa kanthi pengalaman tingkat sabanjure.

Jinis tembok LED

Ana sawetara jinis tembok video LED.Ing ngisor iki ana telung jinis sing paling umumtembok video LED.

1. Tampilan langsung tembok video LED

Iki minangka tembok video sing biasane digunakake ing tampilan ruangan.Dina iki, dheweke duwe resolusi sing dibutuhake kanggo tampilan njero ruangan.Tembok video LED Tampilan Langsung supaya ora ana bezel lan profil sing sempit.Mulane, padha ngirim pengalaman rapi karo macem-macem opsi kanggo soyo tambah.

2. Tembok video LED njero ruangan

Dheweke nggawe tampilan LED njero ruangan saka LED sing dipasang ing permukaan.Mulane, padha bisa ngirim gambar ing resolusi dhuwur lan bisa uga dirancang ing macem-macem wangun sudhut mlengkung.Dina iki, tembok video LED Indoor minangka teknologi kanggo pendidikan, hiburan, lan iklan njero ruangan.

3. Sistem tembok video Proyeksi Campuran

Iki bisa ngasilake gambar apa wae kanthi nggunakake output saka macem-macem proyektor.Wangun bisa saka ukuran apa wae kanthi resolusi sing luwih dhuwur dibandhingake karo proyektor siji.

Kepiye tembok LED beda karo papan reklame lan papan tandha tradisional liyane?

Tembok LED minangka wujud tandha digital sing luwih maju dibandhingake karo papan reklame lan papan tandha tradisional liyane.Ing ngisor iki bedane:

Interaktivitas

Nalika papan reklame lan papan tandha tradisional liyane nyedhiyakake pratandha statis, tembok video LED duwe teknologi sing mbantu sampeyan menehi pengalaman interaktif para pamirsa.Tembok LED ninggalake kesan merek ing pikirane pangguna.

Fleksibilitas isi

Sampeyan ora bisa ngganti pesen ing signage tradisional lan papan reklame statis.Kosok baline, sampeyan bisa beda-beda pesen ing tembok video LED gumantung saka kabutuhan pamirsa.

Efektivitas lan owah-owahan sing menarik

Amarga padha narik kawigaten lan bisa ngganti pesen, tembok LED efektif ing pariwara.Sampeyan bisa nggunakake grafis kanggo nuduhake carane nindakake utawa nggunakake produk.Ing kontras, amarga papan reklame statis, pesen kasebut asring dadi ketinggalan jaman lan ora relevan.Sampeyan uga kudu part karo sawetara dhuwit, ngganti papan reklame kerep.

Fleksibilitas piranti lunak

Sampeyan bisa nyetel tembok video LED sing dikontrol piranti lunak kanthi gampang kanggo ngrampungake kahanan kaya wayah awan.Ora mengaruhi kaendahan iluminasi.Pesen ing papan reklame lan bentuk papan tandha tradisional ora ngidini akomodasi kasebut.

Pira regane tembok LED?

Biaya tembok video LED gumantung ing macem-macem faktor, kaya ing teknologi khusus liyane.Fitur sing ana ing tembok LED uga dadi penentu.Faktor kasebut kalebu:

Apa syarat kanggo pangolahan video?

Pilihan kanggo nyetel tembok LED.Padha bisa ngadeg bebas, tembok, utawa langit-langit dipasang.
Jinis aplikasi.Bisa uga ana ing njero ruangan utawa ruangan, lan saben duwe syarat sing beda-beda kanggo Kapadhetan piksel.
Ukuran tampilan.Sepira gedhene sampeyan pengin tembok video LED sampeyan?Iki mengaruhi jumlah bahan sing bakal digunakake.
Carane Komplek proses instalasi?Apa sampeyan bakal nyewa teknisi kanggo nginstal lan nggawe konfigurasi?
Desain.Apa sampeyan pengin tembok LED dadi transparan, warata, utawa mlengkung?

Kabeh faktor ing ndhuwur duwe pengaruh langsung ing biaya tembok LED.Umume perusahaan biasane nyisihake antarane $ 50- $ 350k kanggo proyek tembok Led.

Apa sing kudu ditimbang nalika milih tembok video LED

Ukuran

Kita bisa ngatur tembok video LED meh kabeh ukuran adhedhasar syarat pangguna.Mula, sampeyan kudu takon dhewe, "Apa ukuran sing pas kanggo tembok video LED sing bisa digunakake?"Sampeyan kudu milih ukuran tengen tembok video LED kanggo nggunakake.

Jarak

Uga diarani minangka dot pitch, pitch piksel nemtokake kajelasan grafis ing tembok LED.Kanggo nduwe grafis sing jelas, sampeyan butuh jarak sing luwih cilik (kurang spasi ing antarane piksel).Iki amarga kapadhetan piksel sing luwih dhuwur lan resolusi layar sing luwih apik.Yen sampeyan duwe pamirsa cilik ing cedhak tembok LED, pitch piksel sing luwih murah cocog.Yen sampeyan duwe pamirsa akeh sing adoh saka tembok, sampeyan bisa nggunakake pitch dot dhuwur.

Panganggone

Sampeyan uga kudu nimbang yen sampeyan bakal nggunakake LED ing njero ruangan utawa njaba.Tembok video LED njero ruangan nduweni pitch piksel sing luwih murah, dene pitch piksel saka tembok Video ruangan nduweni nada sing luwih dhuwur.Kajaba iku, biasane tembok video LED ruangan tahan cuaca.Padha uga luwih padhang dibandhingake karo tembok video njero ruangan.

Kemungkinan nyewa tinimbang tuku

Kaya sing wis dingerteni ing ndhuwur, tembok video LED bisa larang banget.Mulane, sampeyan kudu ngevaluasi pros lan cons saka tuku marang sing nyewakake.Yen panggunaan kanggo wektu sing cendhak, kayata turnamen, rapat umum, lan perang salib, sampeyan bakal nyewakake nanging yen sampeyan wong bisnis sing mbutuhake pariwara biasa, duwe tembok LED sampeyan bisa uga dadi pilihan sing tepat.Sampeyan uga kudu nimbang rasio aspek saka tembok video LED.

Kesimpulan

Donya iklan wis ganti kanthi cepet wiwit warna RGB.Amarga kekurangane, bentuk iklan tradisional alon-alon diadhepi dening teknologi kaya tembok video LED.Sadurunge sampeyan tuku tembok video LED AVOE, nimbang faktor ing ndhuwur amarga bisa ngirit biaya.

https://www.avoeleddisplay.com/

 


Wektu kirim: Feb-24-2022